Διονυσία Κελγιώργη MD

Γεννημένη το 1976 στον Πειραιά, με καταγωγή από την Κρήτη, αποφάσισε να γίνει χειρουργός ήδη από την νεαρή ηλικία των 6 ετών. 

Ολοκλήρωσε την δευτεροβάθμια εκπαίδευση με αριστεία και επαίνους και φοίτησε στην Ιατρική Σχολή του “Carol Davila University of Medicine and Pharmacology”, λαμβάνοντας Πτυχίο Ιατρικής με βαθμό 8,89/10, το 2001.

Ακολούθησε η Υπηρεσία Υπαίθρου στο Κ.Υ. Διστόμου, απ΄όπου αποσπάστηκε στο Γ.Ν.Ν. Λιβαδειάς, στο οποίο και εργάστηκε έως το 2005.

Το 2006 ξεκίνησε την ειδίκευσή της στη Γενική Χειρουργική, στο Γ.Ν. «Κωνσταντοπούλειο» Ν. Ιωνίας, στην Ά Χειρουργική Κλινική υπό τη διεύθυνση του Καθηγητή Δερβένη Χ., την οποία και ολοκλήρωσε το 2012. Κατά την ειδίκευσή της εκπαιδεύτηκε στις αρχές της Γενικής Χειρουργικής, της Λαπαροσκοπικής Χειρουργικής και της Χειρουργικής Ογκολογίας, συμμετέχοντας και διενεργώντας πληθώρα χειρουργικών επεμβάσεων. Υπό τη διεύθυνση του Καθηγητή Δερβένη Χ., η κλινική υπήρξε κέντρο αναφοράς στη Χειρουργική Ογκολογία και συγκεκριμένα στη χειρουργική θεραπεία του καρκίνου του παγκρέατος και του παχέος εντέρου, ως εκ τούτου εξοικειώθηκε με τη διαχείριση βαρέων και απαιτητικών περιστατικών.  

Από το 2012, οπότε και ολοκλήρωσε την ειδίκευσή της, εργάζεται ως ιδιώτης Γενική Χειρουργός, συνεργαζόμενη με τα μεγαλύτερα ιδιωτικά νοσηλευτικά ιδρύματα της Αττικής.

Πέραν της βασικής εκπαίδευσης στη Γενική Χειρουργική και ακολουθώντας τις επιταγές της Συνεχιζόμενης Ιατρικής Εκπαίδευσης, η Δρ. Κελγιώργη μετεκπαιδεύτηκε πάνω στα γνωστικά της ενδιαφέροντα, της Ελάχιστα Επεμβατικής Χειρουργικής (Λαπαροσκοπική, Ρομποτική Χειρουργική) και της Χειρουργικής Ογκολογίας, ενώ παρακολουθεί τις εξελίξεις της ειδικότητας της με ετήσια συμμετοχή σε επιστημονικά συνέδρια.

Επιπλέον, επί της παρούσης συμμετέχει στο Μεταπτυχιακό Πρόγραμμα Σπουδών (Master in Science) της Ιατρικής Σχολής του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών, με τίτλο «Νέες Τεχνολογίες Χειρουργικής Πεπτικού – Ελάχιστα Επεμβατικές Τεχνικές – Βαριατρική Χειρουργική».

Εκτός από το κλινικό της έργο, η Δρ. Κελγιώργη έχει και ερευνητικό ενδιαφέρον, με συμμετοχή σε διεθνή ερευνητικά πρωτόκολλα και δημοσιεύσεις σε έγκριτα ιατρικά περιοδικά.

Με βαθιά αγάπη στον Άνθρωπο, η Δρ. Κελγιώργη ασκεί την Ιατρική δίπλα στον ασθενή της, εξατομικεύοντας την θεραπευτική της προσέγγιση, και δίνοντας παράλληλα την απαραίτητη συναισθηματική υποστήριξη, προσφέροντας έτσι, ολιστική προσέγγιση στον πάσχοντα.

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.